Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)
RSS

Thursday, November 24, 2011

SurViVaL SeRieS Part III

kol 8.30 malam kami semua lepak kat blok pentadbiran msn tuk tengok bola antara Malaysia menentang Indonesia... meriah yea.. yang menjerit2 pon ade.. semua nyer bersemangat.. tapi yang sakit hati nyer pemain indon nie men kurang ajar tak plak dapat kad merah.. walhal depan mata pengadil plak tu.. pengadil pon satu.. berat sebelah.. mesti dah kena suap nier.. benci nyer... akhir nyer menang gak Malaysia.. tahniah..

nie lah penyokong2 Malaysia.. Malaysia boleh..

pas tengok bola kami teruskan dengan jungle night tracking.. kol 11.00 malam jalan masuk hutan!.. bertemankan cahaya lampu suluh saje yea.. dah lah hujan petang tadi.. tanah basah.. licin.. memang mencabar giler...

aku banyak kali gak tergolek2.. pegang dalam gelap men capai jerk ape yang ade depan mata.. sekali tertarik pokok mati.. ambik ko.. berdebus jatuh macam nangka busuk.. bukan aku sorang jerk yang jatuh.. ramai lagi.. sakit tu... baju abis kotor.. penuh dengan lumpur...

hutan belakang nie lah yang kami redah.. nie waktu siang.. waktu malam gelap gulita...


bila musim2 hujan nie tanah lembab.. pacat pon suka.. so ape lagi.. pacat mula lah buat operasi menyerang mangsa.. aku pon kena gigit gak.. nasib baik sekor jerk.. aku ketok ngan lampu suluh. heheheee...

bila suluh2 nampak pacat gemuks2.. aku melompat2.. takut nyer pasal..

nie ler rupa pacat gemuks bila dah kenyang hisap darah.. ngeri ko..

bila dah sampai masing2 sinsing seluar.. cek kot ade pacat yang melekat kat kaki.. fuuhhhh.. nasib baik tak de.. lega.. tapi ade gak yang masuk lam baju.. pn. zainon kena gigit kat pinggang 2 ekor.. macam mane leh masuk dalam tu..

dah tu masing2 pakat2 tengok kawan masing2.. kot2 ade melekat kat badan..

2 comments:

wak gelas said...

wak pon sukak harimau malaya menang begituuu... eee wak dah datang nih nak komen komenn........

yatt said...

komen ler...

Post a Comment