Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)
RSS

Monday, July 23, 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY

give away nie ditaja oleh edyfee.blogspot.com Aku tak pernah join mana2 give away sebelum nie.. nie first time.. aku baru jerk kenal2 ngan edy fee nie.. dia punyer citer memang best n kelakar.. first time aku baca pasal emak-emak ku gangster.. menarik.. terus aku follow.. satu lagi murid boleh bawah fon ke sekolah... ape kesannya

cerita2 dia mesti ade gambar dan kata2.. memang kreatif.. korang x percaya korang klik sendiri blog dia.. ok kita balik pasal GA nie.. tarikh tutup penyertaan 16 Ogos 2012. Hadiah memang menarik dan cute.. kalau aku dapat kan best.. hihihiii

skang kan bulan pose.. ape kat edyfee buat cite pasal kenangan terindah di bulan puasa. mesti best..

2 comments:

Edy Fee said...

hehehe terima kasih join,...hargai sgt

yatt said...

ok ;)

Post a Comment